CVS Welding in Gavere, vakkundig laswerk voor prachtige trappen en meubelen op maat (Oost-Vlaanderen)

Staal en inox, krachtige én stijlvolle materialen

 

Bouwers en verbouwers doen er goed aan om contact op te nemen met CVS Welding in Gavere. Waarom? Omdat ons maatwerk in staal en inox een prachtige meerwaarde zal zijn voor uw woning. Want wie droomt er niet van een feilloos afgewerkte stalen wenteltrap die alle aandacht trekt. Of van mooi vormgegeven balustrades die veilig én stijlvol zijn.

 

Wilt u uzelf – en uw bezoekers, natuurlijk – elke dag verbazen met een uniek staaltje vakmanschap? Doe dan een beroep op ons voor de vervaardiging van uw stalen meubelen op maat.

 

Particulieren én bedrijven zijn van harte welkom om samen met ons hun woon- of kantoordroom te bespreken. Bel of mail ons nu!

 

Algemene laswerken, speciaal voor u

 

Onze experts zijn meesters in de fabricage van origineel maatwerk. U kunt bij ons terecht voor de vervaardiging van uw:

 

-        trap

-        balustrade

-        metalen constructie

-        meubels

 

Met behulp van solide en kwaliteitsvolle materialen werken wij uw wensen zorgvuldig uit. Ons atelier is uitgerust om zelfs de meest complexe of gedetailleerde meubels, trappen en constructies in staal of inox tot in de kleinste details te realiseren.

 

Vraag uw offerte aan voor maatwerk in staal en inox!

 

Tijd om het interieur van uw woning, kantoorgebouw of bedrijfsgebouw naar een hoger niveau te tillen met functionele, stijlvolle én duurzame meubels en trappen? Contacteer dan CVS Welding in Gavere om uw project te bespreken.

 

We maken met plezier een gedetailleerde, gratis offerte voor u op. Bel of mail ons nu!